I Wish They All Could Be Landskika Girls. - Rag Doll

Gott med mat

Det finns så mycket god mat att välja på och det gör att det ibland är lite svårt att veta vad man sak äta och vad man ska välja.
Men det är ju samtidigt väldigt härligt att det finns så mycket man kan välja på och det är kul tycker jag när man planerar att bjuda hem lite vänner på middag. Sitta och fundera på vad man ska laga eller vad man i alla fall ska bjuda på.
Det är ju ett alternativ att skaffa mat från en catering firma om man vill göra det lite enklare för sig. Det finns bra med catering i Stockholm så det är inga problem med att skaffa bra mat.

Eller göra ett eget recept

Men det kan vara så att man vill laga något utav sina egna recept och det är ju också kul och roligt att göra det , det är skönt att det finns så mycket att välja på n'r det kommer till vad man ska äta och dricka. Det är ju något som vi flesta verkligen tycker om och det är något som vi verkligen njuter av och det är ju härligt att det är på det viset och att vi verkligen kan njuta av något som att äta mat ihop.

Skulle vilja beställa indisk mat för det är något som jag verkligen tycker är så gott och det är så mångsidigt det är så mycket smaker och det känna som om man inte kan tröttna på det.
Ja det finns så mycket god mat och det är så härligt att det är på det viset och man kan verkligen vara glad att man har sina smaklökar så att man kan få njuta av all dess variation och smak det är verkligen underbart tycker jag och jag är säker på att det är många med mig som tycker likadant.