I Wish They All Could Be Landskika Girls. - Rag Doll

Skaffa ett kundvagnsgarage

När man har en butik så är det bra att man har ett kundvagnsgarage där man kan ha alla vägnar och att få det att bli så smidigt och bra som möjligt. Ja man vill ju att det ska vara ordning och reda och att det ska vara lätt för kunderna att kunna hitta en kundvagn och att man ska få det att bli så bra som möjligt.
Genom att man har ett kundvagnsgarage så kan man få mer ordning och reda och det blir lättare och smidigare att få det att bli så som man vill.

Blir smidigare för kunderna

Ja det att det blir smidigare för kunderna är ju väldigt viktigt och något som man gör väl i att ta hänsyn till och som gör att det blir bättre och smidigare.
Ja det finns många saker som man kan göra och som är bra att tänka på när man har en butik som man  vill ska vara populär och som ska göra att det är inbjudande för kunderna att handla och att dom gärna handlar en hel del.
Så det är bra att man kollar upp vad som är viktigt att tänka på och vad det pär som man kan göra själv och sånt som man kanske måste ta hjälp utifrån och få någon som kan det bättre. Ja det går mycket om man kan få det att bli så som man vill och att man ska kunna göra att det blir smidigt och bra.
Och att ha ordning och reda är ju en väldigt bra start och något som alla tycker om och som alltid går hem hos alla kunder. Plus att det blir lättare att få en översikt i hur man ska göra och vad det är som man kan hitta på och se över vad som är bra och vad som behöver jobbas på.